Prémium és Exkluzív magánrepülőgépek
magánrepülőgép, business jet, repülőgép bérlés, üzleti  repülőgép, air charter
Prémium és Exkluzív magánrepülőgépek

Az exkluzív sugárhajtású (Jet) repülőgépek kategóriájába azok a repülőgépek tartoznak, melyeket ügyfeleink jellemzően több napos üzleti és/vagy exkluzív magánutakra választanak Európán belüli, esetleg afrikai vagy orosz és közel-keleti utazásaik során.
A repülőgép utas kabin belmagassága meghaladja a 173 cm-t, tehát ezek a változatok már a repülés közben felállást és felegyenesedést biztosító úgynevezett "stand-up" kabinokkal készülnek. A fedélzeten – akár a kedvenc étteremből rendelt – meleg étel felszolgálására is van lehetőség, melyben légi utaskísérő segédkezik.

Midsize Jet & Super-Midsize Jet (Prémium magánrepülőgépek)

6 – 9 utas kapacitású általában kétterű utas kabinnal rendelkező repülőgépek. A berendezés része a fedélzeti repüléstájékoztató és audio szórakoztató rendszer, a teljes értékű mosdó, vagy a belső gardrób / kézi poggyászt tároló.
A kényelmes fotel bútorzat hangulatos környezetet biztosít a luxust kedvelő, de egyben költségtudatos utasok számára. Az utas kapacitás meghatározásánál figyelembe kell venni, hogy e típusokban - a kényelmes társalgás érdekében – gyakran található egyben 2-3 férőhelyes kanapé/dívány is, ami az ablakoknak háttal kerül beépítésre.
Ügyfelek, partnerek kontinensen belüli utaztatására, PR repülések céljára kiváló megoldás.

Large Jet & Super-Large Jet (Exkluzív magánrepülőgépek)

8 – 16 üléses két-, vagy háromterű utas kabinnal készülő repül?őgépek, luxus kivitelű belső berendezésekkel és bőrfotel garnitúrával, minőségi kárpittal állnak a magas szintű szolgáltatást igénylő utasok kényelmére.
Az utas kabin belmagassága rendszerint több mint 180 cm, ahol nagyméretű ablakok fokozzák az élményt. A műholdas telefonnal, repüléstájékoztató és audio-vizuális szórakoztató rendszerekkel felszerelt repülőgép kategória nagy hatótávolságú változatai már interkontinentális járatokra is igénybe vehetők.
Az utas kapacitás meghatározásánál figyelembe kell venni, hogy e típusokban - a kényelmes társalgás érdekében – gyakran található egyben 2-4 férőhelyes dívány is, ami az ablakoknak háttal kerül beépítésre.
E kategóriájú repülőgépek fedélzetén a luxus igényeket is kielégítő – akár a kedvenc étteremből rendelt - meleg ételt légi utas kísérő szolgálja fel.
A minibár mellett, a nagyméretű – gyakran öltözőként is használható – mosdó is alapfelszereltség. A csomagtároló kapacitás általában minden igényt kielégít. Ügyfelek, partnerek elbűvölésére, hatásos PR repülések céljára kiváló megoldás.
Magyar English