Az üzleti és exkluzív magánrepülésben gyakori velejárója, hogy a repülőgépeket üresen kell átrepülni – “pozícionálni” – egyik repülőtérről a másikra azért, hogy ott felvegyék következő utasaikat, vagy épp haza repüljenek bázisukra. Ezek az úgynevezett empty-leg járatok, melyek az összes üzleti repülés kb. 40%-át teszik ma ki.

Megfelelő háttér ismerettel lehetséges, hogy ezek közül az üres járatok közül válogatva a megszokott magas szolgáltatási színvonalon, de lényegesen (általában 15 – 60 %-al) olcsóbb VIP repülési lehetőségeket találjunk ügyfeleink számára.

Természetesen ezeken az empty-leg járatokon sem kell a helyet megosztani más utasokkal, hiszen a repülőgépek üresen közlekednek, viszont feltétlenül számításba kell venni azt a körülményt, hogy ezek az empty-leg járatok csak az eredetileg (más ügyfél által) megrendelt repüléshez kapcsolódva és annak függvényében üzemelhetnek – tehát az ilyen kedvező árú utat választó ügyfeleinknek a hagyományos chartereknél nagyobb rugalmassággal kell készülniük.

Segítünk megkeresni a legjobb megoldást!

Adja meg a kívánt útvonalat és időszakot, mi pedig – ha van ilyen lehetőség – több ezer empty-leg repülés közül megkeressük Önnek a megfelelő diszkont árú megoldást.

Ha kifejezetten empty-leg járatra kíváncsi, kérjük az ajánlatkéréskor megjegyzésként írja be: EMPTY-LEG

A képernyő bal oldalán iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeres információt kapjon a Magyar vonatkozású empty-leg járatokról.

Küldje el empty-leg járat kérését most!

Ajánlatkérés
Telefon: +36 30 263 00 49
E-mail: info@airconnect.hu